Diverse tjenester og ydelser fra mobildiskotek til bedemand

Diverse tjenester og ydelser på firmaguiden - Find din kontakt på firmaguiden.dk

Begravelsesservice
Firma: Begravelsesservice
Adresse:
Postnr. + By:
Tlf.:70 11 24 07
E-mail:
Se mere
 
Det praktiske arbejde ved en begravelse:

Bedemand og begravelse er to ting der ofte hænger sammen. I forbindelse med en begravelse kan det være meget rart at have en professionel som står for alt det praktiske. Der er nemlig mange ting der skal ordnes og holdes styr på, hvilket kan være svært at overskue når man lige har mistet en ven eller et familiemedlem. Derfor er en bedemand rigtig god at have til det praktiske arbejde.

 

Fastelavnsfest:

Det er snart fastelavn og vores to døtre, skal til fastelavnsfest på skolen. I dag skal vi ud og kigge på fastelavnstøj, så de er helt klar til den store fest. De glæder sig rigtig meget. De er begge enige i, at de vil være klædt ud som Disney prinsesser. Så jeg tror bestemt ikke det bliver svært, at finde kostumer til dem.
MobildiskotekSe her
 

Black & White mobildiskotek

Black & White mobildiskotek spiller festmusik til alle typer fester, for alle aldersgrupper - fra konfirmationer over bryllupper og fødselsdage til firmafester og julefrokoster. Vi tilbyder dinnermusik under middagen, karaoke til firmafesten, og ikke mindst en erfaren og entusiastisk DJ, der ved, hvad der skal spilles, for at få festen til at rykke. Bestil mobildiskotek og dj  til favorable priser i hele 2014.

Kontakt os på tlf. 21 60 95 60, og få et tilbud på suveræn kvalitets underholdning til din/jeres næste fest.
 
Se mere på www.diskodasko.dk